Uw emailadres wordt niet zichtbaar op de website. Verzenden
Angelique Pascal - 02 juli 2011
Hoi Tijl, geweldige show met ruben (de grote improvisiatieshow).Samen met een aantal collega`s hebben we de show gezien in de oranjerie in Roermond.Na de show zijn we nog samen op de foto gegaan maar ik heb je verder niet aangesproken.....erg stom he !!! Volgend seizoen komen we weer naar jullie show toe. Veel groetjes *** Angelique
José - 23 juni 2011
Heey Tijl ik ben heel erg fan je, ik heb zelfs mijn school agenda gepimpt met foto's van jouw de jongens tegen de meisjes en echt waar vindt ik zo'n leuke programma's en die tiende van tijl ook ik ga ook weer naar the gentleman entertainer en de grote improvisatie show, kan niet wachten succes met alles xxx José
Suzanne - 17 juni 2011
Als Bedankje, Cliché, Dus Echt Fout Gezegd, Heb Ik Jouw Kunsten Laten Malen, Niet Om Populair Quasi Ritueel Sentiment Te Uiten. Vanuit Waardering: Xie You, Zwaai!
Laura - 08 juni 2011
Wanneer komt de speellijst voor seizoen 2011-2012 van The Gentleman Entertainer online?
Jess - 29 mei 2011
Hai Tijl, My compliments: Niet alleen is het simpelweg leuk om je aan het werk te zien (welke tak dan ook maar), ik leer er ook veel van. Bijvoorbeeld hoe je nou technisch dingen verpakt/presenteert op een (betere) manier.... erg nice! Maar bovenal leer ik regelmatig: Het is ok, wees jezelf en de rest komt wel. Of niet. Ook goed. Heerlijk, simpel. But always in for a good laugh! Precies goed voor zo'n nuchtere Ierse..... Thanx and keep charing your smiles! ;) Greetz, Jess
Lot - 18 mei 2011
Hoi Tijl, je bent best wel een beetje grappig hoor, HAHA
Willem - 13 mei 2011
Mariette, Je hebt gelijk, en eigenlijk ben ik ook wel een beetje een azijnzeiker. Maar naar mijn bescheiden mening is het echt tenenkrommend slecht. Zelfs zo erg dat ik vermoed dat dit de hel en verdoemenis is die de Maya’s voorspelden voor 2012! Dan zitten ze er dus wel 1 jaar naast, of komen de lama’s misschien terug in 2012?
Saskia - 12 mei 2011
Hoi Tijl, ik ben net terug van De Grote Improvisatie Show @ Almelooo , Ik heb echt een TOP avond gehad! jullie waren/zijn & Blijven Geweldig
Marriët - 12 mei 2011
Grappig Willem, dat je vaststelt dat Tijl niet grappig is. Helaas is zoiets niet vast te stellen omdat het een mening is en geen feit. Gelukkig maar, anders vond ik blijkbaar niet grappig al humor.
Willem - 12 mei 2011
Beste Tijl, Je bent echt niet grappig. stop, echt waar, ik smeek het u
Hanneke - 30 april 2011
Tijl, Nogmaals bedankt voor de super leuke avond in Nijmegen! Het was helemaal top. Grtz Hanneke ps. wil ook zo'n microfoon om aubades mee te zingen:-)
Nicole - 18 april 2011
Gisteren in Eindhoven geweest, én de perfecte verklaring gevonden waarom het afstuderen niet zo lukt *dat komt door dat mannetje met die speer die de overbodige boel aan het shredderen is* Bedankt voor de leuke avond Tijl!
Sonnie - 15 april 2011
Heb een superavond gehad in Purmerend!
Joeri - 15 april 2011
Waar ik een avond met simpele en platte humor verwachtte kreeg ik een hele leuk en humorvolle avond. Het klassieke stuk was zeer boeiend. Kortom, een erg goede en leuke show!
Richard - 15 april 2011
Gisteravond in Purmerend geweest. Nog spierpijn van het lachen. Het gedeelte met de klassieke muziek was erg boeiend! Ben benieuwd naar je volgende show.
Mandy Hoek - 07 april 2011
Nouuuuu wat een kritiek op je show zeg! Ik vond Amstelveen echt mega leuk!!!! Was de eerste keer sinds lange tijd weer naar je toe geweest, maar ik vond het begin al hilarisch! Anyway vanavond ook naar het klassieke concert geweest het begin van het leren kennen van klassieke muziek;). Wat is Bach's air mooi zeg! Het ga je goed en tot de volgende keer X
Luus - 07 april 2011
Ben naar de "show" geweest in Amstelveen. Erbarmelijk slecht! Ben in de pauze met mijn gezelschap vertrokken. Het begon meteen al zeer matig en heeft zich niet hersteld. Een aaneenschakeling van flauwe grappen. Gelukkig vond hij het zelf wel leuk. Passieloos en ongeinspireerd.Best brutaal om zo op een podium te gaan staan. Een flauw decor te laten bouwen. Een smoking met witte schoenen aan te trekken en voor de rest maar kijken waar het schip strand. Prima, maar moet je dan ook geen geld voor vragen. Succes Tijl, en vooral niet meer doen!
Edwin - 06 april 2011
Voor het eerst naar een show van Tijl Beckand geweest. Erg matig. Tijl ging zijn boekje ver te buiten door ongekend grove taal uit te slaan tegen een meisje van 14 jaar dat hem irriteerde. Een platvloerse scheldpartij bracht de zaal in Den Helder tot stilte. Tijl had het duidelijk niet naar zijn zin. Ik heb er spijt van dat ik ben blijven zitten.
Nienke - 06 april 2011
Voor de pauze was de show in Amstelveen redelijk, daarna ronduit slecht. Stukje van klassieke muziek was leuk gedaan, weer eens wat anders. Improvisatietalent??? Niets van gemerkt! Het lukte Tijl niet zijn extreem stugge kandidaat in de talkshow aan de praat te krijgen. Voor het eerst heb ik een theatervoorstelling voor het eind verlaten. Jammer!
Sterre - 05 april 2011
Dag Tijl, Het was weer erg leuk in Amersfoort. Voor mij was dit de laatste keer deze show maar ik kom je zeker nog een aantal keren bewonderen in de Grote Improvisatie Show. Succes! Zie je snel, Sterre
Gerard - 04 april 2011
Eerlijk is eerlijk: als we waren thuis gebleven hadden we weinig gemist. Platte, soms regelrecht voorspelbare grappen en een bloedeloos verhaal over klassieke muziek. Het leek wel een spreekbeurt op de middelbare school... Eén grap over Alberto Stegeman is leuk, en vooruit: een tweede keer ook nog, maar waarom tot in den treure herhalen? Nee, een one-man-show is toch echt te hoog gegrepen. Jammer.
Daphne - 03 april 2011
Hee Tijl! Je show was echt super vrijdag! Leuke avond gehad! =D Bedankt voor de foto en voor je handtekening op mijn toegangskaartje! Ik heb ze samen ingelijst haha! =P x
Jaap - 03 april 2011
Gelukkig nog een beetje gelachen dankzij Huub en Inge. Improvisatie is zijn ding en dat bleek gister ook wel weer. Sorry maar helaas niet genoten....
Laura - 03 april 2011
Tijl, ik ben diep onder de indruk van je show van gisteren in Amersfoort. Een perfecte mix van cabaret, improvisatie, klassieke muziek, humor en diepgang, een ijzersterk en gewaagd begin en een mooie en sterke boodschap door de hele voorstelling heen. Klasse! Heerlijk om jou in je eentje op het podium te zien, goede beslissing om solo te gaan. Hopelijk blijft het niet bij deze ene voorstelling.
Lisa - 02 april 2011
Hey Tijl, Je show is echt ontzettend leuk geworden. Een hele verbetering ten opzichte van de try-outs, want toen merkte je toch wel dat je het nog moeilijk vond om 90 min. alleen op het podium te staan. Hopelijk ga je volgend seizoen verder. Al hoop ik ook dat je snel weer iets met de andere mannen gaat doen, want dat mis ik wel echt. Vind één seizoen zonder jullie drie samen op een podium eigenlijk wel lang genoeg. xx Lisa
Anouk - 02 april 2011
Hee Tijl, Ik vond je show gister superawesome! Dankje dat ik bij je op het podium mocht, en voor de foto natuurlijk. :D Misschien dat ik ooit weer een keer één van je shows bezoek, dat zou super zijn. ;) Veel succes nog verder met je tour!
Danielle - 02 april 2011
Beste Tijl, Wat een show gisteren in Den Helder... Ben aan het werk en heb spierpijn in mijn buik van het lachen, chapeau! Hartelijke groet, Danielle ps: Eindelijk eens een echte man die Bailey's drinkt en naast het comedy-genre ook van klassieke muziek houdt! ;o)
Marcella van Berkel - 01 april 2011
Ik lag plat van het lachen toen ik het gesprek tussen jou en mijn man Lennart beluisterde. Af en toe zat ik met rode konen, maar verder goed gedaan ;) Ik heb duidelijk wat gemist gisteren, maar dat krijg je ervan als je met een klein energietrekkertje in je buik zit.
Cc - 01 april 2011
wat is er misgegaan met de opname uit VUGHT ??...offuuhh minder geschikt ?
Yvonne van Oost - 01 april 2011
Hey Tijl! Wat een leuke voorstelling gisteren in Vlaardingen en wat was Wilfred de #$%!! Wat me erg aansprak aan je voorstelling was het delen van je passie voor klassieke muziek. Daarin zag ik echt iets van jezelf! Blijf doorgaan met mooie dingen maken en delen. We komen zeker nog eens kijken maar houden wel onze mond.. you never know :-) Succes met je toer!
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12
Tijl Beckand op Facebook contact Tijl Beckand
 

twitter Lees op twitter

nieuws Ga naar volledig nieuws overzicht
gastenboek Ga naar het volledige Gastenboek
Laat bericht achter
Naar boven