Uw emailadres wordt niet zichtbaar op de website. Verzenden
Monique - 27 maart 2011
Hé Tijl, Jij komt volgende week in Den Helder...als je nou een lege zaal treft daar zit iedereen vast op de kermis op Willemsoord. Dus dan ben je bij deze op de hoogte. Liefs Monique
Rianne - 25 maart 2011
Hey Tijl, We zijn gisteren bij je show in Deurne geweest. Was een goede show, hebben erg gelachen en na de pauze vertelde je over klassieke muziek. Ik heb daar nooit wat mee gehad, maar zoals jij het wist te vertellen....kippenvel! entertainer kun je zeker en die gentleman...dat nemen we dan maar aan;)
Corrie en Marielle Hendriks - 24 maart 2011
Beste Tijl, Wat hebben we gelachen om je show! We hebben ook allebei nog gereageerd op je vragen aan het publiek, maar je hebt ons in Diligentia bij de première, geloof ik niet herkend! Ik was al redelijk oud bijna 67, maar toch niet de oudste. We zaten vlak achter Mini (Karel de Rooy). Hij herkende ons wel. Ik ben benieuwd hoe het met de baby gaat en hoeveel kinderen je nu hebt? Ik ben zelf nog steeds bezig (al 23 jaar) met de vier mysteriedrama's van Rudolf Steiner. Net weer begonnen met het eerste drama. www.drempeltheater.nl. We spelen sinds drie jaar in het Theater Zuidplein. Ik vind het natuurlijk leuk om je een keer live te ontmoeten! corriehendriks@hotmail.com. Met hartegroet van Corrie, die twee van jouw stukken met enthousiasme geregisseerd heeft.
Mandy - 20 maart 2011
Hey Tijl, Ik zit even te kijken op je site is hij helemaal vernieuwd.... ziet er mooi uit hoor. Succes met je programma,s wat nu bezig is op RTL4 is leuk;)! Het beste en de groeten van Jenny. ( moest ik doen.) X Man
Ludo - 20 maart 2011
Zeer leuk was het om u te hebben in Vught. wij hebben gelachen en ook blij dat onze vriend Melvin het podium opging. Hopelijk kom je binnenkort weer eens langs, dan zij van de partij.
Cécile - 19 maart 2011
Ik was gisteravond ook in Vught....(Vught met een V niet met F Tijl...zal ook wel een dialect zijn...haha ) Ik had een hele leuke avond..veel gelachen wel alle kanten opvliegende onderwerpen...en pubers doen het altijd goed... Van mijn mag de klassieke les best een speciale avond worden hoor !!!!....ik houd wel van klassieke muziekles...er zijn genoeg componsten.....Dvorak New world ...of Grieg CU
Natasha van Keulen,, je band in Waalwijk - 19 maart 2011
Tijl, je was echt geweldig! (10 maart) Misschien herinner je me nog, dat ene meisje van 13 jaar dat op het balkon zat, haha. Ik beloof dat ik de volgende keer (als die komt) ietsje sneller wat ga bedenken om op de keyboard te spelen XD, en het dan ook wel sneller ga spelen... Die avond heb ik me echt kapot gelachen. En trouwens, ik heb pas nog red bull uit je mok gedronken. Maargoed, nog veel succes!
Ingrid - 19 maart 2011
Show gezien vanavond in Vught!! Tijl, je was weer geweldig. En je had gelijk, je show heeft inderdaad een boodschap. Alleen jammer van je lange speech over klassieke muziek. Dat vond ik wel een beetje te lang. Bedankt voor deze super gezellige avond
Jill - 18 maart 2011
Hele mooie show Tijl! Bedankt voor een leuke avond
Gerard - 15 maart 2011
Show gezien in Alphen. Zo meegemaakt kan ik alleen maar concluderen dat het succes van de Lama's niet aan Tijl te wijten is. Flauwe grapjes over de ruggen van andere artiesten en de woorden poep, kut en neuken zijn aan de orde van de avond. Ook Tijl's uitleg over klassieke muziek duurde veel te lang. Echt spijt dat ik gegaan ben.
Elly - 13 maart 2011
Hoi Tijl, eerlijk toegeven soms had ik zoiets van wanneer ga ik echt enorm lachen. Echter jouw show heeft een boodschap die je raakt, echt heel diep raakt! Hoedje af daarvoor. Voor iedereen die nog wil gaan, doen! Leuk om je na de show nog even te zien en extra leuk om ook nog met je op de foto te gaan. Succes verder.
Marieke - 13 maart 2011
Hi Tijl, Geweldige show gisteren in Alphen! Ik heb me helemaal kapot gelachen, vooral om dat mannetje in je hoofd (zeker IN de show!)
Bert Ewalds - 13 maart 2011
Tijl, Kennelijk hebben wij een andere smaak dan vele anderen Wat was dat onnoemelijk saai voor de pauze gisteren in Alphen Voor het eerst van mijn leven ben ik in de pauze maar weggegegaan en een biertje gaan drinken was een veel nutigere besteding van mijn avond
Maarten - 12 maart 2011
Hey Tijl, leuke show gisteren! (Rotterdam) Er stonden net 2 jehova's getuigen aan de deur, ik begon over kabouters maar ze stelden het niet op prijs ;)
anita - 11 maart 2011
Hoi Tijl, wil je nog bedanken voor een zeer verrassende avond in De Leest, Waalwijk gisteren avond. Je doet het geweldig ! Nog veel succes gewenst !
Peter Belt - 04 maart 2011
Hoi Tijl, Gisteren de pilot opgenomen. Is erg leuk geworden. Je zal de CD denk ik wel snel krijgen. Ik ben enthousiast! En doe de techniek ook nog eens!
Engel - 25 februari 2011
Hoi Tijl, Volgens ons moet er een spatie tussen gentle en men. Grtz De Heeren van den Kromme Vinger
Sanne - 23 februari 2011
wahihi gister avond was cool XD maar ik had geen bladmuziek, dus als je mij ff blad muziek geeft kom ik nog wel keertje spelen haha veel liefs Sanne uit uden PS Vanaf nu zijn we 4 ever vrienden op facebook
Karin - 23 februari 2011
Ontzettend gelachen in Uden gisteren avond. Geweldig !!!!!
Mr... - 22 februari 2011
juist niet, dat stuk van die vuile k*t h03r was geweldig!!! LOL
R - 21 februari 2011
Super show in Eindhoven!! Jammer van die k*t H!!:)
Peter - 20 februari 2011
Hey Tijl, erg genoten gisteren in Eindhoven ( de gekste ), had de eer om naast Koning Ferens te zitten. Shit, het mannetje in mijn hoofd neemt het nu over.
André - 18 februari 2011
Tijl, het was een geweldige avond. De interactie met het publiek was erg leuk. Ik vond het erg leuk om te gast te zijn in je talkshow. Ga zo door. Groetjes, André
MArianne, de vrouw van Rob!!!(je band gisteren) - 17 februari 2011
Hoi Tijl, ik heb vreselijk genoten van je gisteren... Bij een volgend optreden van je zal ik meer liedjes op de piano kunnen spelen en zal die demo-knop niet meer nodig zijn!!! Ga vooral zo door (of juist niet, want iedere keer dat je iets nieuws verzon zat ik te genieten!!!) Twee minpuntjes: je sokken... en de borrelnootjes zijn echt niet te eten!!!
Koning Peter 1e - 16 februari 2011
Tijl, genoten van je show gisteren in Zoetermeer. Fantastisch hoe jij je publiek entertaint. Nog nooit zoveel kennis opgedaan over klassieke muziek als gister! Heel boeiend. Alsof ik weer op school in de muziekles zat, alleen nu vond ik het wel leuk! Op naar de volgende show! Goeie opening ook!
Nicole - 16 februari 2011
Bedankt voor een leuke avond gister in Zoetermeer!!! Ik heb genoten van de show met als hoogtepunten de talkshow en jouw reis door klassieke muziek.
Astrid - 15 februari 2011
Tijl, genoten vanavond in Zoetermeer! Kun je na deze theathershows op de basisschool komen vertellen over klassieke muziek? Weet zeker dat ze het dan ook 'vet' gaan vinden! Groetjes, Astrid
Robo - 15 februari 2011
Toch jammer dat de liveshow van Breda er niet opstaat
Angela - 11 februari 2011
heey Tijl!! je hebt er gisteren een mooie show neergezet!! In Oirschot... Toppie!!! Groetjes Angela
Rianne - 06 februari 2011
Het was geweldig in Hoorn! Geweldige show! Bedankt!
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12
Tijl Beckand op Facebook contact Tijl Beckand
 

twitter Lees op twitter

nieuws Ga naar volledig nieuws overzicht
gastenboek Ga naar het volledige Gastenboek
Laat bericht achter
Naar boven