Uw emailadres wordt niet zichtbaar op de website. Verzenden
PETRA - 01 februari 2012
HOE KOM IK AAN DE C'D'S MET KLASSIEKE MUZIEK MET UITLEG , WAAR ZIJN DEZE TE KOOP??????????
Jozien - 12 januari 2012
Beste Tijl, ik doe vrijwilligerswerk voor een blinde man. Ik heb hem de cd Tijl klassiek gedraaid. Hij werd er heel erg emotioneel van. Zo prachtig vond hij de uitleg. Komen er nog meer cd's uit? Die zou ik dan graag willen aanschaffen. Met vriendelijke groeten.
RavensteinKlassiek - 30 december 2011
Op 1 januari 2012 om 5 uur 's morgens start RavensteinKlassiek met haar uitzending van alle soorten klassieke muziek inclusief opera en operette. Het internetadres van de stream is http://listen.radionomy.com/ravensteinklassiek m3u Het inetrnetadres van de website is http://ravensteinklassiek.playtheradio.com Er wordt mp3 uitgezonden op basis van non-stop oftewel 24/7.
fien vlasblom - 28 december 2011
Briljant programma!!!!
Ferry Schaap - 25 december 2011
Ik heb verschrikkelijk genoten van alle afleveringen van "de tiende" en nu zit ik vanavond even te kijken naar "de lange nacht van de klassieke muziek" en dan zie en hoor ik drie mensen praten over klassieke muziek op een manier waarop ze elkaar de loef willen afsteken zonder ook maar iets te verdiepen hoe "het publiek" deze meesterlijke muziekstukken ervaren. Ik zie en hoor alleen maar wat fragmenten en daarna weer oeverloos ge....... . Ik kijk er weer naar uit op het moment dat Tijl weer even duidelijk maakt waarvoor muziek zo verschrikkelijk waardevol is .
Stan Hoofs - 16 december 2011
Beste Tijl, Gisteren was echt een geweldige show. ik vond het erg leuk & mooi, gauw weer doen. Gruss us Kirchroa Stan Hoofs
Ruud Scheijen - 15 december 2011
Geweldige show in Kerkrade, echt super! Ik heb vooral genoten van de klassieke muziek en het verhaal wat je erbij vertelde, kippenvel kreeg ik ervan. Fantastisch einde met Ode to Joy!
Liselotte - 25 november 2011
Ik heb enorm genoten van de 6 afleveringen. Een rustpuntje in de week. Ik hoop op een vervolg volgend jaar!! Bedankt.
Linda Wijnia - 17 november 2011
Hallo Tijl, Wat heb ik ontzettend genoten van de tiende van Tijl. Alsof ik weer terug was op pianoles. Mijn piano leraar kon de muziek ook altijd op zo'n prachtige wijze uitleggen zodat het muziekstuk tot leven komt. Op net zo'n fantastische wijze beleefde ik tijdens uw uitzendingen de gekozen muziekstukken, geweldig! Ik hoop van ganser harte op een vervolg, zo'n ultieme muziekbeleving beleef je maar zelden en dan nog wel met beeld. Daarvoor hartelijk dank.
Eveline - 12 november 2011
Wat een geweldig programma! Zelfs de puberzoons en de katten schoven aan om te kijken. Moeten we nu massaal de AVRO gaan bewerken, zodat er volgend jaar een vervolg komt?
F. Weijers - 12 november 2011
Ik hoop dat de serie die nu is afgelopen een vervolg krijgt in het volgende seizoen. Ik heb genoten!! Doet mij denken aan de muzieklessen die we op school kregen, waarbij ook vaak de link werd gelegd met populaire muziek. NOGMAALS VOLGEND SEIZOEN WEER!!!
alessandra - 11 november 2011
been een hele goede vertellers en knapte tijl ik vindt u fantastisch
Thea - 10 november 2011
Dag Tijl, wat een geweldig programma. Maar helaas was het de laatste (en voor mij de eerste ;-( ) keer. Ik hoop van ganser harte dat het een vervolg krijgt, want ik wil er veel meer van zien. De muziek krijgt op deze manier een "gezicht" en dan luister je er veel beter en geïnteresseerder naar. Veel succes en hopelijk tot volgend seizoen.
Elles - 10 november 2011
Hallo Tijl, Wat een leuk programma. Als we niet thuis waren namen we het op of keken het terug via internet. Ook heb ik bij mijn favoriete winkelketen (De Kringloop) een heel aantal LP's gekocht en kook nu terwijl ik luister naar Klassieke muziek. Hoop echt dat je geld krijgt om het volgende seizoen door te mogen gaan. Wij zijn fan.
Bert - 10 november 2011
Zelfs mijn kinderen keken met andere ogen (luisterden met andere oren) naar de muziek. Wat kunnen we doen om er zeker van te zijn dat het programma een vervolg krijgt?
Anneke - 09 november 2011
Wat heb ik weer genoten !Ik ben bij de try-out geweest en hoopte dat er een serie op TV zou komen. Nu maar actie voeren voor nog een serie ,want dit soort Tv is heerlijk ontspannend, maar ook leerzaam. Tijl presenteert het programma op een beschaafde en respectvolle manier. Heel erg bedankt en ik hoop tot ziens in het nieuwe seizoen.
Corrie - 09 november 2011
Dag Tijl, Ik heb enorm genoten van je programma. Heel bijzonder om op deze interessante manier klassieke muziek beter te leren kennen. Ik hoop van harte dat er er een volgend seizoen komt. Ga zo door!
Tara - 06 november 2011
De Tiende van Tijl! Wat een geweldig programma is dat! En dat blijf ik steeds vinden. Iedere keer als ik er naar kijk wil ik andere mensen zeggen hoe leuk het is! Dus vandaar maar hier een berichtje. Ik ben een muziekstudente, met een kleine kennis van klassieke muziek. Naast wat ik op het conservatorium leer is dit een leuke manier van klassieke muziek leren kennen. Knap hoe u dat doet!
Mieke - 02 november 2011
Hoi Tijl, ik wil je heel erg bedanken voor de geweldige show in Schouwburg Amstelveen vorige week. Ik heb erg genoten. Het was geweldig om te horen hoe je je verdiept in de klassieke muziek. Ik hoop dat ik ooit nog naar de Grote Improvisatie show mag gaan! Veel geluk met je verdere shows en programma's. Groetjes.
Hoi - 01 november 2011
Hoi
Rinus - 27 oktober 2011
Een goed concept, maar het programma legt wel erg de nadruk op de presentator. Het is beschamend hoe 'Tijl Beckand' dit programma voor een grote egotrip gebruikt door overal irrelevante persoonlijke kwalificaties aan op te hangen en hoe er continu op hem ingezoomd wordt tijdens de ten gehore gebrachte stukken alsof het programma om Tijl's beleving gaat. Het had wel wat neutraler gemogen, ik haak dan ook af na een aflevering gezien te hebben.
Karin - 27 oktober 2011
Mijn man en ik vinden het een goed programma. Je zou nog wat aan de melodie van het vertellen kunnen verbeteren. Succes!
Jean-Paul - 26 oktober 2011
lachu show met die saaie Peter op zkn berg. Ben benieuwd naar de rest. Grtn JP
Sandra - 26 oktober 2011
Hoi Tijl, wij zitten nu in schouwburg Amstelveen naar jouw show te kijken. Raad het iedereen aan om te gaan beleven wat wij hebben gezien en nog gaan zien. Het is nu Pauze.Alvast bedankt voor deze lachwekkende avond. Doeg xxx Sandra
Fred van den Born - 26 oktober 2011
Beste Tijl, Ik zit nu, 26 okt 2011, weer naar De 10 van Tijl te kijken. En net als tijdens de vorige uitzendingen ben ik verbaasd hoe jouw wijze van presenteren en de inhoud van het programma mij weet te raken. Ik vind het echt een "wererldprogramma". Prima redactie op de achtergrond en oprecht overkomende presentatie. Ga aub in het volgende TV-seizoen hiermee door!! Fred van den Born
Fred van den Born - 26 oktober 2011
Beste Tijl, Ik zit nu, 26 okt 2011, weer naar De 10 van Tijl te kijken. En net als tijdens de vorige uitzendingen ben ik verbaasd hoe jouw wijze van presenteren en de inhoud van het programma mij weet te raken. Ik vind het echt een "wererldprogramma". Prima redactie op de achtergrond en oprecht overkomende presentatie. Ga aub in het volgende TV-seizoen hiermee door!! Fred van den Born
Fred van den Born - 26 oktober 2011
Beste Tijl, Ik zit nu, 26 okt 2011, weer naar De 10 van Tijl te kijken. En net als tijdens de vorige uitzendingen ben ik verbaasd hoe jouw wijze van presenteren en de inhoud van het programma mij weet te raken. Ik vind het echt een "wererldprogramma". Prima redactie op de achtergrond en oprecht overkomende presentatie. Ga aub in het volgende TV-seizoen hiermee door!! Fred van den Born
Cornelis - 26 oktober 2011
Via deze weg zou ik u graag willen zeggen dat ´de tiende´ mij exact biedt wat ik zocht. Al vaak betoverd door een klassiek stuk maar nooit weten waar je dan verder moet gaan. Dank daarvoor. Zoals gezegd ben ik geen kenner, dat zal ik vrees ik ook nooit worden; maar er is weer een deur open gegaan. Veel geluk en bezieling met het programma
Martijn - 25 oktober 2011
Tijl, ik heb me nooit eerder verdiept in de klassieke muziek. Ik ben zelf producer van electro muziek, in mijn ontdekkingsreis in de muziek kwam ik jou complilatie "Tijl Loves Klassiek" tegen op iTunes. Ik dacht dit is misschien een mooi begin om mij eens te verdiepen in klassiek. Enja hoor! Geweldig! Bedankt!
ton teuns - 21 oktober 2011
Hallo Tijl, Had in "Klassieke Zaken" gelezen over je CD's en stond daar heel sceptisch tegenover. Had het deze week tijdens een cursus filosofie over de Sarabande van Händel. Kwam vanmiddag in mijn favoriete CD winkel om iets van Pärt tek open en liep weer tegen jouw CD aan. Goeie bui, dus ook maar meegenomen. Tsjonge, wat een geweldige verhalen blijk jij te kunnen vertellen over muziek die mij zo aan mijn hart gaat! Morgen ga ik terug naar die winkel en koop er drie stuks bij (niks geen copiëren!) voor mijn kinderen om ze uit te leggen waarom die ouwe van hen zo van die rare muziek houdt. Wie weet.....
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12
Tijl Beckand op Facebook contact Tijl Beckand
 

twitter Lees op twitter

nieuws Ga naar volledig nieuws overzicht
gastenboek Ga naar het volledige Gastenboek
Laat bericht achter
Naar boven