Schrijfdebuut Tijl Beckand
Naast de come-back van de Lama's maakt Tijl in september zijn schrijfdebuut met het boek Lama for Life. Tijl was Lama van het eerste uur tot de laatste snik. Deze zomer vertrouwt hij alles wat er in die periode en daarna gebeurde toe aan het papier voor deze autobiografie. Lama for Life is vanaf september verkrijgbaar.
Afstoffen & Warm Spelen. De Ieniemienie Theatertour
Dit najaar toeren de Lama's langs een select aantal theaters in Nederland om zich op te warmen voor de shows in de Ziggo Dome.
Onder leiding van Patrick Lodiers slaan Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Jeroen van koningsbrugge weer aan het improviseren, en jij kunt daar bij zijn!

Hiernaast een overzicht van de speellijst - De kaartverkoop verloopt via de betreffende theaters.
29 september - Chassé Theater, Breda
30 september - Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
5 oktober - Schouwburg Amphion, Doetinchem
6 oktober - Wilminktheater, Enschede
13 oktober - Nieuwe Luxor, Rotterdam
14 oktober - Theater Orpheus, Apeldoorn
16 oktober - AFAS Circustheater, Scheveningen
De Lama's Back in Action
De Lama's zijn terug van weggeweest! 
Negen jaar nadat de heren bekend maakten te stoppen zijn ze vastbesloten hun comeback groots aan te pakken. The Ziggo Dome it is!  

In november 2017 betreden Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer opnieuw het improvisatietoneel onder leiding van Patrick Lodiers. Met drie avondshows en een middagshow komen de Lama's maar liefst vier keer Back in Action.

Bestel je tickets hier

De Grote Improvisatieshow theaterseizoen 2016-2017
Ruben van der Meer en Tijl Beckand staan al tien jaar lang aan de improvisatietop in uitverkochte zalen.. blablablabla.
Wat is er nou werkelijk aan de hand? Oké, ze zeggen dat ze improviseren,
maar wie checkt dat? En er wordt geroepen dat het hilarisch is, maar
hoe meet je dat? Wie beter kijkt, ziet dat De Grote Improvisatieshow
vaak in het theater staat als er een stroomuitval is in de regio waar ze
spelen. En wie nog beter kijkt, ziet dat er avond aan avond bijna
alleen maar dezelfde mensen in de zaal zitten. In werkelijkheid worden
er maar 10 á 20 kaarten per avond verkocht. De rest van de zaal zit vol
met figuranten die opgedragen wordt om telkens weer om dezelfde meuk te
lachen. Betaalt welteverstaan. Alleen maar om het ego van een paar 'has
beens' op te krikken.
Waarom is dit nooit aan het licht gekomen,
vraagt u zich af? We leven in een wereld waarin mensen denken dat Elvis
dood is, E.T. een pop en Gorden een zanger. Dat is de reden.

Dus koop maar lekker een kaartje en doe mee aan deze poppenkast. U moet er zelf mee leren leven.

Medeplichtigen
aan deze voorstelling die zonder enige aankondiging of reden aan de
schande meewerken zijn: Alex Ploeg, Wilko Terwijn, Arie Koomen, Jamai
Loman, Ruben Nicolai en Rick Paul van Mulligen.
Nieuw seizoen De Grote Improvisatieshow op RTL 5!
Vanaf donderdag 14 april is De Grote Improvisatieshow weer te zien. Dit keer op RTL 5 om 20.30 uur met Nicolette Kluijver! 
Opbrengst goede doel
Mooi nieuws!
De opbrengst van de benefietshow in Schouwburg Amphion te Doetinchem is bekend. De spelers van De Grote Improvisatieshow speelden samen met enkele oud-collega's een bedrag van bijna €20.000 bij elkaar voor Stichting Imani. Een prachtig resultaat, waarmee zij een wezenlijke duit in het zakje doen van een stichting die zich inzet voor de rechten van weeskinderen in Kenia.

Voor meer informatie, klik hier
Feest in Doetinchem!
Afgelopen zaterdag vierden Ruben en Tijl hun tinnen jubileum. Schouwburg Amphion vormde het decor voor een bijzondere editie van De Grote Improvisatieshow met als klap op de vuurpijl een optreden met oud-collega's van De Lama's.
Voor de extra late night show van De Grote Improvisatieshow in Doetinchem waren een aantal speciale gasten uitgenodigd. Zo speelden naast Rick Paul, Alex en Wilko ook Horace Cohen en Arie Koomen mee. Na de pauze stond het publiek een grote verrassing te wachten: voor het eerst sinds 2008 stonden De Lama's weer samen op het podium. Tijl en Ruben improviseerden er samen met Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge op los in de klassieke Lama-spellen, onder leiding van Patrick Lodiers. Voor meer foto's, klik hier.

10 jaar Tijl Beckand & Ruben van der Meer

Op 7 november is het precies 10 jaar geleden dat Tijl en Ruben voor het eerst zij aan zij op het toneelstonden. In de jaren die daarop volgden stonden de heren onafgebroken samen in het theater en dat moet gevierd worden!


Schouwburg Amphion vormt daarom op 7 november het decor voor twee bijzondere edities van ‘De Grote Improvisatieshow’. De avond zal worden afgetrapt met een traditiegetrouwe benefietvoorstelling voor Stichting Imani. Vanaf het begin van hun samenwerking hebben Tijl en Ruben hun steun uitgesproken voor deze stichting, die zich inzet voor rechten van weeskinderen in Kenia. Deze benefietvoorstelling is reeds uitverkocht, maar de avond biedt meer. Aansluitend vindt er namelijk een extra late night voorstelling plaats. Voor deze show hebben de heren oude bekenden uitgenodigd waarmee zij de afgelopen 10 seizoenen op de planken hebben gestaan. Bijwonen? Bekijk onze agenda:


De Grote Improvisatieshow theaterseizoen 2015-2016
Het theaterseizoen 2014-2015 zit er weer op..

Gelukkig maakt dat voor de mannen van de Grote Improvisatieshow niet uit want zij gaan gewoon lekker verder met waar ze goed in zijn. Aankomend seizoen trappen ze af in Zwolle en gaan erna verder het hele land door. Kijk op de website voor alle speeldata en locaties:
www.degroteimprovisatieshow.nl/agenda
De Grote Improvisatieshow weer op TV
Vanaf zaterdag 10 januari om 22.00 uur is De Grote Improvisatieshow weer te zien bij RTL 4. 
Tijl Beckand en Ruben van der Meer improviseren er lekker op los onder enthousiaste leiding van Froukje de Both. Het trio wordt bijgestaan door vaste gasten Jamai Loman, Rick Paul van Mulligen, Wilko Terwijn, Alex Ploeg, Mike Weerts en wekelijks wisselende gasten.


De Grote Improvisatieshow theaterseizoen 2014-2015
De Grote Improvisatieshow theatertour zit er alweer op... 

Maar wees niet getreurd, het nieuwe theaterseizoen staat voor de deur. We trappen aan het eind van deze zomer af in het Openluchttheater te Bloemendaal. 

De kaartverkoop is nu gestart dus neem een kijkje op de site wanneer de show bij jou in de buurt komt! www.degroteimprovisatieshow.nl/agenda
Jamai, Tijl en Ruben brengen WK single uit
Sinds kort wordt de Grote Improvisatieshow afgesloten met de WK-hit van Ruben, Tijl en Jamai en dat is een groot succes!
Het is nu of nooit. Drie finales ging het fout dus
daarom nu de single 'Dit Keer' (komt het
goed)! In deze Braziliaanse Samba steken de leden van de Grote
Improvisatieshow het Nederlands elftal en Louis van Gaal een hart onder de riem
en zetten bovendien de voetbalkenners Johan Derksen, René van der Gijp en
Wilfred Genee een hak.

Bekijk hier het feestje  van een clip dat erbij hoort of luister het nummer en kom direct in de oranje sfeer!
Kaarten voor het nieuwe seizoen van De Grote Improvisatieshow nu verkrijgbaar!!!

Na succesvolle theatertours en het geslaagde televisie debuut van ‘De Grote Improvisatieshow’, gaat er in oktober een nieuw theater seizoen van start.    


Ruben van der Meer en Tijl Beckand trekken samen met verschillende gastspelers opnieuw ten strijde om de meest onmogelijke suggesties van het publiek om te vormen tot een stukje toneel dat het midden heeft tussen Shakespeare en Laurel en Hardy, met een scheutje Jackass…

Check de agenda wanneer ze bij jou in de buurt spelen en bestel je kaarten voordat het te laat is!

De Grote Improvisatieshow
De meesters van de improvisatie zijn terug! Ruben van der Meer en Tijl Beckand spelen ‘De Grote Improvisatieshow’, een supersnelle improv show. De oude rotten uit het vak worden bijgestaan door drie comedians.
Elke voorstelling is uniek en onvoorspelbaar. Het publiek maakt de show; voortgestuwd door hun suggesties creëren Ruben, Tijl en hun gastspelers een voorstelling die elke keer weer vlamt, die altijd anders is en nooit, nooit meer terugkeert… Snel, scherp, chaos!

Improviseren
Improviseren, daar is Tijl niet slecht in. En vergeet zijn collega’s ook niet, waarvan de namen even ontschoten zijn..maar je weet wie we bedoelen.
Ach, het is een beetje vreemd om te zeggen hoe goed hij is, maar een Gouden Televizierring (2006), een nominatie voor de Gouden Roos van Montreux (2007), twee keer BNN’s Hoofdprijs (2006 en 2007) en bijna een half miljoen DVD-schijfjes spreken voor zich.  Nou, vooruit..zeggen we het toch: Tijl Beckand kan heel goed improviseren!
Tijl Beckand op Facebook contact Tijl Beckand
 

twitter Lees op twitter

nieuws Ga naar volledig nieuws overzicht
gastenboek Ga naar het volledige Gastenboek
Laat bericht achter
Naar boven