luister hier de talkshow terug
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12
De Lama’s Backer in Action in de Ziggo Dome 2019
Een bijzonder goedenavond! Na vier succesvolle shows in 2017 kon een terugkeer naar de Ziggo Dome niet uitblijven. Op 7 en 8 november 2019 zijn de Lama's BACKER IN ACTION! 
In november 2019 betreden Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer opnieuw het grootste improvisatietoneel van Nederland onder leiding van Patrick Lodiers. 

Kaarten zijn verkrijgbaar via TICKETMASTER.NL


De Grote Improvisatieshow komt weer terug!

Na een break van anderhalf jaar en een uitstapje met de Lama's in de Ziggo Dome keren Ruben van der Meer en Tijl Beckand kort terug met De Grote Improvisatieshow. Heel kort, dat wel. In slechts vier shows, van 10 t/m 13 oktober 2018, zal de jaarlijkse ondersteuning aan het weeshuis in Kenia weer veilig gesteld worden. Dus de improvisatie skills worden uit het vet gehaald, de beste collega's worden de bus ingeduwd en het feest kan beginnen. Improviseren zoals alleen zij dat kunnen: ongeremd, ongegeneerd en alles waar je 'on' voor kunt zeggen. Na meer dan 250 uitverkochte shows en het dubbele aantal in geļmproviseerde theater uurtjes, kan het dus weer. Laten we er een feestje van maken in het Zuiden van het land! Voor elkaar en voor anderen. Dat is reden genoeg.

De Grote Improvisatieshow stopt in het theater!
Op zaterdag 27 mei sluiten Tijl Beckand en Ruben van der Meer hun laatste De Grote Improvisatieshow af in het Rabotheater in Hengelo. Tussen 2010 en 2017 speelden Tijl en Ruben ruim 250 shows in 60 Nederlandse en Belgische theaters. Tijdens de succesvolle tours vulden meer dan 200.000 bezoekers de zalen en speelden de heren met verschillende gastspelers zoals Jamai Loman, Ruben Nicolai, Rick Paul van Mulligen, Wilko Terwijn, Guus Meeuwis, Jeroen van der Boom, Jack Spijkerman, Tygo Gernandt, Mimoun Oaissa, Alex Ploeg en Arie Koomen.

De reguliere tour stopt zodat Tijl en Ruben zich kunnen concentreren op de Nederlandse theatertour met de Lama's in 2017. Samen met Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Patrick Lodiers spelen zij 'De Lama's - Afstoffen & Warm Speln' in aanloop naar de shows op 2,3 en 4 november in de Ziggo Dome.
Tijl Beckand op Facebook contact Tijl Beckand
 

twitter Lees op twitter

nieuws Ga naar volledig nieuws overzicht
gastenboek Ga naar het volledige Gastenboek
Laat bericht achter
Naar boven