Uw emailadres wordt niet zichtbaar op de website. Verzenden
Joeri - 15 april 2011
Waar ik een avond met simpele en platte humor verwachtte kreeg ik een hele leuk en humorvolle avond. Het klassieke stuk was zeer boeiend. Kortom, een erg goede en leuke show!
Richard - 15 april 2011
Gisteravond in Purmerend geweest. Nog spierpijn van het lachen. Het gedeelte met de klassieke muziek was erg boeiend! Ben benieuwd naar je volgende show.
Mandy Hoek - 07 april 2011
Nouuuuu wat een kritiek op je show zeg! Ik vond Amstelveen echt mega leuk!!!! Was de eerste keer sinds lange tijd weer naar je toe geweest, maar ik vond het begin al hilarisch! Anyway vanavond ook naar het klassieke concert geweest het begin van het leren kennen van klassieke muziek;). Wat is Bach's air mooi zeg! Het ga je goed en tot de volgende keer X
Luus - 07 april 2011
Ben naar de "show" geweest in Amstelveen. Erbarmelijk slecht! Ben in de pauze met mijn gezelschap vertrokken. Het begon meteen al zeer matig en heeft zich niet hersteld. Een aaneenschakeling van flauwe grappen. Gelukkig vond hij het zelf wel leuk. Passieloos en ongeinspireerd.Best brutaal om zo op een podium te gaan staan. Een flauw decor te laten bouwen. Een smoking met witte schoenen aan te trekken en voor de rest maar kijken waar het schip strand. Prima, maar moet je dan ook geen geld voor vragen. Succes Tijl, en vooral niet meer doen!
Edwin - 06 april 2011
Voor het eerst naar een show van Tijl Beckand geweest. Erg matig. Tijl ging zijn boekje ver te buiten door ongekend grove taal uit te slaan tegen een meisje van 14 jaar dat hem irriteerde. Een platvloerse scheldpartij bracht de zaal in Den Helder tot stilte. Tijl had het duidelijk niet naar zijn zin. Ik heb er spijt van dat ik ben blijven zitten.
Nienke - 06 april 2011
Voor de pauze was de show in Amstelveen redelijk, daarna ronduit slecht. Stukje van klassieke muziek was leuk gedaan, weer eens wat anders. Improvisatietalent??? Niets van gemerkt! Het lukte Tijl niet zijn extreem stugge kandidaat in de talkshow aan de praat te krijgen. Voor het eerst heb ik een theatervoorstelling voor het eind verlaten. Jammer!
Sterre - 05 april 2011
Dag Tijl, Het was weer erg leuk in Amersfoort. Voor mij was dit de laatste keer deze show maar ik kom je zeker nog een aantal keren bewonderen in de Grote Improvisatie Show. Succes! Zie je snel, Sterre
Gerard - 04 april 2011
Eerlijk is eerlijk: als we waren thuis gebleven hadden we weinig gemist. Platte, soms regelrecht voorspelbare grappen en een bloedeloos verhaal over klassieke muziek. Het leek wel een spreekbeurt op de middelbare school... Eén grap over Alberto Stegeman is leuk, en vooruit: een tweede keer ook nog, maar waarom tot in den treure herhalen? Nee, een one-man-show is toch echt te hoog gegrepen. Jammer.
Daphne - 03 april 2011
Hee Tijl! Je show was echt super vrijdag! Leuke avond gehad! =D Bedankt voor de foto en voor je handtekening op mijn toegangskaartje! Ik heb ze samen ingelijst haha! =P x
Jaap - 03 april 2011
Gelukkig nog een beetje gelachen dankzij Huub en Inge. Improvisatie is zijn ding en dat bleek gister ook wel weer. Sorry maar helaas niet genoten....
Laura - 03 april 2011
Tijl, ik ben diep onder de indruk van je show van gisteren in Amersfoort. Een perfecte mix van cabaret, improvisatie, klassieke muziek, humor en diepgang, een ijzersterk en gewaagd begin en een mooie en sterke boodschap door de hele voorstelling heen. Klasse! Heerlijk om jou in je eentje op het podium te zien, goede beslissing om solo te gaan. Hopelijk blijft het niet bij deze ene voorstelling.
Lisa - 02 april 2011
Hey Tijl, Je show is echt ontzettend leuk geworden. Een hele verbetering ten opzichte van de try-outs, want toen merkte je toch wel dat je het nog moeilijk vond om 90 min. alleen op het podium te staan. Hopelijk ga je volgend seizoen verder. Al hoop ik ook dat je snel weer iets met de andere mannen gaat doen, want dat mis ik wel echt. Vind één seizoen zonder jullie drie samen op een podium eigenlijk wel lang genoeg. xx Lisa
Anouk - 02 april 2011
Hee Tijl, Ik vond je show gister superawesome! Dankje dat ik bij je op het podium mocht, en voor de foto natuurlijk. :D Misschien dat ik ooit weer een keer één van je shows bezoek, dat zou super zijn. ;) Veel succes nog verder met je tour!
Danielle - 02 april 2011
Beste Tijl, Wat een show gisteren in Den Helder... Ben aan het werk en heb spierpijn in mijn buik van het lachen, chapeau! Hartelijke groet, Danielle ps: Eindelijk eens een echte man die Bailey's drinkt en naast het comedy-genre ook van klassieke muziek houdt! ;o)
Marcella van Berkel - 01 april 2011
Ik lag plat van het lachen toen ik het gesprek tussen jou en mijn man Lennart beluisterde. Af en toe zat ik met rode konen, maar verder goed gedaan ;) Ik heb duidelijk wat gemist gisteren, maar dat krijg je ervan als je met een klein energietrekkertje in je buik zit.
Cc - 01 april 2011
wat is er misgegaan met de opname uit VUGHT ??...offuuhh minder geschikt ?
Yvonne van Oost - 01 april 2011
Hey Tijl! Wat een leuke voorstelling gisteren in Vlaardingen en wat was Wilfred de #$%!! Wat me erg aansprak aan je voorstelling was het delen van je passie voor klassieke muziek. Daarin zag ik echt iets van jezelf! Blijf doorgaan met mooie dingen maken en delen. We komen zeker nog eens kijken maar houden wel onze mond.. you never know :-) Succes met je toer!
Monique - 27 maart 2011
Hé Tijl, Jij komt volgende week in Den Helder...als je nou een lege zaal treft daar zit iedereen vast op de kermis op Willemsoord. Dus dan ben je bij deze op de hoogte. Liefs Monique
Rianne - 25 maart 2011
Hey Tijl, We zijn gisteren bij je show in Deurne geweest. Was een goede show, hebben erg gelachen en na de pauze vertelde je over klassieke muziek. Ik heb daar nooit wat mee gehad, maar zoals jij het wist te vertellen....kippenvel! entertainer kun je zeker en die gentleman...dat nemen we dan maar aan;)
Corrie en Marielle Hendriks - 24 maart 2011
Beste Tijl, Wat hebben we gelachen om je show! We hebben ook allebei nog gereageerd op je vragen aan het publiek, maar je hebt ons in Diligentia bij de première, geloof ik niet herkend! Ik was al redelijk oud bijna 67, maar toch niet de oudste. We zaten vlak achter Mini (Karel de Rooy). Hij herkende ons wel. Ik ben benieuwd hoe het met de baby gaat en hoeveel kinderen je nu hebt? Ik ben zelf nog steeds bezig (al 23 jaar) met de vier mysteriedrama's van Rudolf Steiner. Net weer begonnen met het eerste drama. www.drempeltheater.nl. We spelen sinds drie jaar in het Theater Zuidplein. Ik vind het natuurlijk leuk om je een keer live te ontmoeten! corriehendriks@hotmail.com. Met hartegroet van Corrie, die twee van jouw stukken met enthousiasme geregisseerd heeft.
Mandy - 20 maart 2011
Hey Tijl, Ik zit even te kijken op je site is hij helemaal vernieuwd.... ziet er mooi uit hoor. Succes met je programma,s wat nu bezig is op RTL4 is leuk;)! Het beste en de groeten van Jenny. ( moest ik doen.) X Man
Ludo - 20 maart 2011
Zeer leuk was het om u te hebben in Vught. wij hebben gelachen en ook blij dat onze vriend Melvin het podium opging. Hopelijk kom je binnenkort weer eens langs, dan zij van de partij.
Cécile - 19 maart 2011
Ik was gisteravond ook in Vught....(Vught met een V niet met F Tijl...zal ook wel een dialect zijn...haha ) Ik had een hele leuke avond..veel gelachen wel alle kanten opvliegende onderwerpen...en pubers doen het altijd goed... Van mijn mag de klassieke les best een speciale avond worden hoor !!!!....ik houd wel van klassieke muziekles...er zijn genoeg componsten.....Dvorak New world ...of Grieg CU
Natasha van Keulen,, je band in Waalwijk - 19 maart 2011
Tijl, je was echt geweldig! (10 maart) Misschien herinner je me nog, dat ene meisje van 13 jaar dat op het balkon zat, haha. Ik beloof dat ik de volgende keer (als die komt) ietsje sneller wat ga bedenken om op de keyboard te spelen XD, en het dan ook wel sneller ga spelen... Die avond heb ik me echt kapot gelachen. En trouwens, ik heb pas nog red bull uit je mok gedronken. Maargoed, nog veel succes!
Ingrid - 19 maart 2011
Show gezien vanavond in Vught!! Tijl, je was weer geweldig. En je had gelijk, je show heeft inderdaad een boodschap. Alleen jammer van je lange speech over klassieke muziek. Dat vond ik wel een beetje te lang. Bedankt voor deze super gezellige avond
Jill - 18 maart 2011
Hele mooie show Tijl! Bedankt voor een leuke avond
Gerard - 15 maart 2011
Show gezien in Alphen. Zo meegemaakt kan ik alleen maar concluderen dat het succes van de Lama's niet aan Tijl te wijten is. Flauwe grapjes over de ruggen van andere artiesten en de woorden poep, kut en neuken zijn aan de orde van de avond. Ook Tijl's uitleg over klassieke muziek duurde veel te lang. Echt spijt dat ik gegaan ben.
Elly - 13 maart 2011
Hoi Tijl, eerlijk toegeven soms had ik zoiets van wanneer ga ik echt enorm lachen. Echter jouw show heeft een boodschap die je raakt, echt heel diep raakt! Hoedje af daarvoor. Voor iedereen die nog wil gaan, doen! Leuk om je na de show nog even te zien en extra leuk om ook nog met je op de foto te gaan. Succes verder.
Marieke - 13 maart 2011
Hi Tijl, Geweldige show gisteren in Alphen! Ik heb me helemaal kapot gelachen, vooral om dat mannetje in je hoofd (zeker IN de show!)
Bert Ewalds - 13 maart 2011
Tijl, Kennelijk hebben wij een andere smaak dan vele anderen Wat was dat onnoemelijk saai voor de pauze gisteren in Alphen Voor het eerst van mijn leven ben ik in de pauze maar weggegegaan en een biertje gaan drinken was een veel nutigere besteding van mijn avond
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12
Tijl Beckand op Facebook contact Tijl Beckand
 

twitter Lees op twitter

nieuws Ga naar volledig nieuws overzicht
gastenboek Ga naar het volledige Gastenboek
Laat bericht achter
Naar boven