luister hier de talkshow terug
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12
De Grote Improvisatieshow komt weer terug!

Na een break van anderhalf jaar en een uitstapje met de Lama's in de Ziggo Dome keren Ruben van der Meer en Tijl Beckand kort terug met De Grote Improvisatieshow. Heel kort, dat wel. In slechts vier shows, van 10 t/m 13 oktober 2018, zal de jaarlijkse ondersteuning aan het weeshuis in Kenia weer veilig gesteld worden. Dus de improvisatie skills worden uit het vet gehaald, de beste collega's worden de bus ingeduwd en het feest kan beginnen. Improviseren zoals alleen zij dat kunnen: ongeremd, ongegeneerd en alles waar je 'on' voor kunt zeggen. Na meer dan 250 uitverkochte shows en het dubbele aantal in ge´mproviseerde theater uurtjes, kan het dus weer. Laten we er een feestje van maken in het Zuiden van het land! Voor elkaar en voor anderen. Dat is reden genoeg.

De Grote Improvisatieshow stopt in het theater!
Op zaterdag 27 mei sluiten Tijl Beckand en Ruben van der Meer hun laatste De Grote Improvisatieshow af in het Rabotheater in Hengelo. Tussen 2010 en 2017 speelden Tijl en Ruben ruim 250 shows in 60 Nederlandse en Belgische theaters. Tijdens de succesvolle tours vulden meer dan 200.000 bezoekers de zalen en speelden de heren met verschillende gastspelers zoals Jamai Loman, Ruben Nicolai, Rick Paul van Mulligen, Wilko Terwijn, Guus Meeuwis, Jeroen van der Boom, Jack Spijkerman, Tygo Gernandt, Mimoun Oaissa, Alex Ploeg en Arie Koomen.

De reguliere tour stopt zodat Tijl en Ruben zich kunnen concentreren op de Nederlandse theatertour met de Lama's in 2017. Samen met Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Patrick Lodiers spelen zij 'De Lama's - Afstoffen & Warm Speln' in aanloop naar de shows op 2,3 en 4 november in de Ziggo Dome.
De Grote Improvisatieshow theaterseizoen 2016-2017
Ruben van der Meer en Tijl Beckand staan al tien jaar lang aan de improvisatietop in uitverkochte zalen.. blablablabla.
Wat is er nou werkelijk aan de hand? OkÚ, ze zeggen dat ze improviseren, maar wie checkt dat? En er wordt geroepen dat het hilarisch is, maar hoe meet je dat? Wie beter kijkt, ziet dat De Grote Improvisatieshow vaak in het theater staat als er een stroomuitval is in de regio waar ze spelen. En wie nog beter kijkt, ziet dat er avond aan avond bijna alleen maar dezelfde mensen in de zaal zitten. In werkelijkheid worden er maar 10 ß 20 kaarten per avond verkocht. De rest van de zaal zit vol met figuranten die opgedragen wordt om telkens weer om dezelfde meuk te lachen. Betaalt welteverstaan. Alleen maar om het ego van een paar 'has beens' op te krikken.
Waarom is dit nooit aan het licht gekomen, vraagt u zich af? We leven in een wereld waarin mensen denken dat Elvis dood is, E.T. een pop en Gorden een zanger. Dat is de reden.

Dus koop maar lekker een kaartje en doe mee aan deze poppenkast. U moet er zelf mee leren leven.

Medeplichtigen aan deze voorstelling die zonder enige aankondiging of reden aan de schande meewerken zijn: Alex Ploeg, Wilko Terwijn, Arie Koomen, Jamai Loman, Ruben Nicolai en Rick Paul van Mulligen.
Tijl Beckand op Facebook contact Tijl Beckand
 

twitter Lees op twitter

nieuws Ga naar volledig nieuws overzicht
gastenboek Ga naar het volledige Gastenboek
Laat bericht achter
Naar boven